Kudde van Ondernemers

KvO

Juli 2016. Onder grote belangstelling werd een uniek kunstwerk bij de schaapskooi onthuld.

Als er één schaap over .......! Daar begon de uitnodiging aan ondernemend Westerveld mee om te komen tot een "Kudde van Ondernemers”. Een vraag om steun voor de schaapskudde en je als ondernemer te laten zien bij de schaapskooi op de Holtingerpoort.

Een kudde, een herder en hond van staal
“Ruwe bolsters, blanke pit”

In samenwerking met Josto bv, gespecialiseerd in de productie van objecten gemaakt van Cortenstaal en/of Roestvaststaal, had de Stichting Holtinger Schaapskudde het idee opgevat om een kunstwerk bij de schaapskooi te verwezenlijken. Hierop kunnen ondernemers inschrijven en inhoud geven aan dit unieke kunstwerk. Voor 250 euro per jaar "loop" je mee in deze kudde

Bij de opening 18 ondernemers met een eigen schaap bij de schaapskooi en eind 2017 reeds 45 beeltenissen in de vorm van schapen, lammeren en ook een “echte” ram. Niet alleen ondernemers uit Westerveld, maar ook bedrijven buiten onze gemeentegrenzen tonen hun interesse en lopen mee!!
Een fantastische ondersteuning voor de Stichting en een prachtige verbinding van ondernemers met een toeristische trekpleister zoals de Holtinger Schaapskudde.

 

Kudde van Ondernemers

Staalhandellogo35x190mmkleur
EOlogo-it-solutions
OER
PLUSDEMIN
HAP-Havelte
Innofocuz
Ruinemans
ZoetigeTaart
Fysiothrapie
Procerus