De Holtingerschaapskudde

"Kudde van Ondernemers" 6 juli 2016

 

In samenwerking met Josto, gespecialiseerd in de productie van o.a. objecten gemaakt van Cortenstaal, heeft de Stichting Holtinger Schaapskudde het idee opgevat om een kunstwerk bij de schaapskooi te verwezenlijken.

Een kudde, herder en hond van staal.
“Ruwe bolsters met blanke pit”.
 
Hierop kunnen ondernemers inschrijven en inhoud geven aan dit kunstwerk.

Onthulling "Kunstwerk van ondernemers"

 (6 juli 2016)

De burgemeester heeft samen met de voorzitter van de Holtinger Schaapskudde het kunstwerk voor ondernemers geopend. Herder, hond en 17 stalen schapen.

14 december 2016
Opening Kudde voor Ondernemers

. Intussen is de kudde voor ondernemers opnieuw gegroeid. Het 27e schaap heeft zich bij de kudde gevoegd. Burgemeester Jager is bereid gevonden om nog een keer akte de présence
te geven en de kudde te 'openen'. Alle ondernemers zijn hiervoor uitgenodigd op 14 december vanaf 19.00 uur. De opening zal vergezeld gaan van een lichtshow. Tevens wordt het boek 'Drents Heideschaap op het Holtingerveld' aangeboden aan wethouder Van Schelven. 
 
14 december 2016
Opening Kunstwerk en overhandiging jubileumboek

. Op woensdag 14 december is het kunstwerk van en voor ondernemers heropend door burgemeester Jager. Tevens is later op de avond het boek over de dertig jarige geschiedenis van De Holtinger Schaapskudde overhandigt aan wethouder van Schelven. Onder het genot van een hapje en een drankje, zoals altijd beschikbaar gesteld door Roelof Faken van theehuis 't Hunebed, zijn de wetenswaardigheden over de turbulente geschiedenis nog eens de revue gepasseerd. (voor meer foto's zie Kudde van Ondernemers)
 
boekpresentatie15k
boekpresentatie13k
boekpresentatie4k
 
IMG5170
shs8logo
shs8logo
IMG5170
 
openingbeeld4m
openingbeeld7m
openingbeeld8m
 
openingbeeld2m
openingbeeld1m
 
openingbeeld3m
openingbeld11m
schapententoonstelling2016m