De Holtingerschaapskudde

Januari 2018 - Tweede hoofdsponsor:

Het was in de wandelgangen reeds een tijdje bekend. Met ingang van 1 januari 2018 hebben wij een tweede hoofdsponsor. Josto – het bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en vervaardigen van roestvaststalen interieurs en gevestigd in Nieuwleusen.  Zeer innovatief in RVS. Dat ze ook met roest overweg kunnen blijkt uit onze “Kudde van Ondernemers” bij de schaapskooi. De kudde is opgetrokken uit CortenStaal. Ruw aan de buitenkant maar o zo hard vanbinnen. “Een ruwe bolster, met blanke pit”.  Reeds enkele jaren hadden wij een samenwerkings-
 
verband met Josto  in het vormgeven en fabriceren van deze kudde. Bij het plaatsen van de sokkels(CortenStaal) van onze informatieborden in de thuisweide werden de wijze woorden gesproken --- wat zou jij ervan denken om ons als mede hoofdsponsor te krijgen. Een aanzoek in de wei sla je niet af en wij zijn dan ook zeer verheugd om dit voor ons positieve bericht met u te delen.

Naast Albert Heijn (Abe Brouwer) is Josto (Coen de Kok) onze tweede hoofdsponsor. Een steun in de rug na een prachtig jaar en een steun in de rug bij al onze plannen voor 2018!!!

 

 

2-Het-eerste-schaap-over-de-dam-
                                
IMG8657-2