De Holtingerschaapskudde

Verrekijker DemoDag

10 April 2022

verrekijker22demo

Op zondag 10 april organiseert de VerrekijkerShop de Verrekijker DemoDag 2022 op het Holtingerveld bij de Schaapskudde. Tijdens deze dag kunt u vrijblijvend vele verschillende verrekijkers en spotting scopes testen & vergelijken. De hele dag zijn er vertegenwoordigers en productspecialisten aanwezig die u alles kunnen vertellen op het gebied van kijkers, spottingscopes en warmtebeeld. En kunt u met al uw vragen bij hen terecht.

Tevens geniet u tijdens deze dag van aanbiedingen en kortingsacties op verschillende producten. Oftewel, dé uitgelezen kans om een passend advies te krijgen en zelf vele kijkers met elkaar te vergelijken.


Gratis toegang

Dit evenement is voor iedereen gratis toegankelijk, de hele dag door zijn er demonstraties. Wilt u meedoen met de excursie met onze natuurgids Coby? Meld u dan aan via de link onderaan de tekst ''Excursies''.

merken

Demonstraties​

Wilt u alles leren over digiscoping of warmtebeeldcamera's? Kom dan langs bij een van onze demonstraties en krijg persoonlijk uitleg. Onze specialisten van de verrekijkerShop staan dan voor u klaar.


Gratis excursies

Naast het testen en vergelijken van de vele verrekijkers bij de verschillende stands van diverse merken merken, kunt u ook deelnemen aan een verrekijker-natuur-excursie. Samen met natuurgids Coby, van de Natuurkieker, gaat u op pad met een selectie aan verrekijkers. Een leuke en informatieve excursie.

INSCHRIJVEN GRATIS EXCURSIE