De Holtingerschaapskudde

Zondag 22 december 2019

Eerste editie ‘Lichtjeswandeling Holtingerveld’

lichtjeswandeling-kerstbeleving-holtingerveld-havelte
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ken jij het oeroude kerstverhaal van het Holtingerveld al? Op 22 december a.s. staat de Toegangspoort Holtingerveld in het teken van een sfeervolle lichtjeswandeling waarin bezoekers een bijzondere tocht kunnen beleven en onderweg de stadsomroeper, herders, de Driewijzen én natuurlijk Jozef en Maria zullen ontmoeten in een levende kerststal. 
 
Eerste editie lichtjeswandeling op de poort
Op de Toegangspoort Holtingerveld wordt de kerstvakantie dit jaar op een bijzondere sfeervolle manier ingeluid, namelijk met een lichtjeswandeling in het teken van de kerst. Op zondag 22 december vanaf 16.30 uur staat de poort in het teken van het aloude kerstverhaal. 
 
De wandeling van circa 3 kilometer is voor iedereen die het kerstverhaal wel eens op een andere, eigentijdse manier wil beleven. Een prachtige wandeling langs de lammerenkooi, hunebedden en andere speciale vergezichten op het Holtingerveld vertelt het kerstverhaal middels theatrale belevingen, verhalen, muziek o.a. En natuurlijk ontmoeten wandelaars Jozef en Maria in de levende kerststal. Ter afsluiting is er een speciaal kerstoptreden van Voices4You.
 
Elke 15 minuten start er een groep met maximaal 30 deelnemers. U koopt een kaartje voor een bepaalde tijd. Het advies is om online kaarten te kopen zodat u verzekerd bent van een plek op het tijdstip van uw voorkeur. Indien er nog kaarten verkrijgbaar zijn dan is op de avond zelf kopen ook mogelijk, maar dan kan het zijn dat u even moet wachten voordat u kunt starten met de wandeling.
 
Deelnemers aan de wandeling kunnen zich melden via de stadsomroeper bij het aanmeldpunt (locatie Tourist Info / Brasserie OER), waarna de wandeling onder leiding van een herder (gids) start (ieder kwartier). Onderweg kunnen deelnemers genieten van een heerlijke traktatie en natuurlijk is er warme chocolademelk en gluhwein. 
Voor opgave klik op onderstaande link.
 

Lichtjeswandeling Holtingerveld