De Holtingerschaapskudde

Zondag 24 november

Klaas Wijnberg komt nogmaals naar de Holtinger Schaapskooi 

 
Klaas-2
 
De bekende hondenfluisteraar Klaas Wijnberg komt op 24 november a.s. een interactieve lezing “Praatje / Plaatje” geven. 
De lezing vindt plaats in de lammerenkooi van de Holtinger Schaapskudde, Van Helomaweg 16 in Havelte en is van 14.00 tot 16.00 uur. 
De toegang tot de lezing kost € 12,50 en is inclusief consumptie en iets lekkers. 
In de sfeervolle lammerenkooi van de Holtinger schaapskudde zal Klaas zijn lezing houden. 
Klaas Wijnberg woont op Ameland en heeft de belangrijke boodschap te vertellen dat hondentraining anders kan en anders moet in het belang van de hond. 
Vanuit 35 jaar ervaring als hondentrainer heeft hij hiervoor de Stapcontact-methode ontwikkeld. Een methode, een manier van leven, waarbij de communicatie tussen baas en hond op een natuurlijke manier plaatsvindt. Omgaan met je hond op basis van de verstandhouding in plaats van training. Hij is bekend door zijn boeken “De hondenfluisteraar”, “Puppyfluisteraar en het vorig jaar verschenen boek “De Mensenhond”. 
Tijdens de lezing laat hij u kennismaken met de Stapcontact methode 3.0. In deze methode is goede communicatie met de hond heel belangrijk. Kort gezegd: wij praten, de hond kijkt. 
In deze lezing laat hij de toehoorders zien hoe dit werkt. Hij werkt samen met drie honden die op uitnodiging aanwezig zijn. 
In de pauze is er een verloting met als hoofdprijs een fotoshoot met uw huisdier door Annette Hagemeijer Fotografie. Uiteraard zijn er verder ook mooie prijzen te winnen. Uw inschrijving is uw lotnummer. 
Bent u (als hondeneigenaar) ook nieuwsgierig naar zijn filosofie en de demonstratie met de honden kom dan op 24 november a.s. naar de Holtinger Schaapskooi. 
U kunt zich opgeven via email tot 15 november a.s.: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Reserveren is noodzakelijk i,v.m. de beschikbare plaatsen.