De Holtingerschaapskudde

Hetisonswerk

't Zwarte schaap

Elke kudde z'n eigen zwarte schaap. Nou daar is Oopke Nieland van ontwerpburo sign4Dsign wel geschikt voor:
altijd in zwart gekleed en toch een kleurrijk type, kortom een creatieveling.
Maar wel met een doelgerichte creativiteit, die hij met succes voor jouw visuele communicatie in kan zetten.
Kijk op z'n website en neem vrijblijvend contact op.

Laveau

 

 

 

 

 

 

 

In de Kudde

 
Laveau is een allround schoonmaakbedrijf dat dagelijks laat zien dat schoonmaken net even beter en ook net even anders kan. Dat uit zich niet alleen in de wijze waarop medewerkers afspraken nakomen of initiatief en betrokkenheid tonen. Met hun flexibele houding en persoonlijke aandacht voor de klant stralen ze ook nog eens plezier uit. En wat misschien nog wel het belangrijkst is, ze blijven dicht bij zichzelf. Stuk voor stuk. Want ze houden van hun vak. Ze houden van de omgang met mensen. Dat zie je aan de manier waarop ze dagelijks vol enthousiasme in de weer zijn met het beheer van een schone werkomgeving voor talloze bedrijven in de regio. Net zoals de Holtinger schaapskudde door haar begrazing dagelijks druk in de weer is met beheer van het landschap.

tHunebed

 

 

 

 

 

 

 

In de Kudde

Theehuis ‘t Hunebed is een familiebedrijf sinds 1933, gelegen in de Parel van Drenthe. 

Na een bezoek aan de schaapskooi en het Holtingerveld, kunt u bij ons in het restaurant genieten van verschillende lunchgerechten en een zeer uitgebreid diner. Op ons zonovergoten terras, wat sinds kort is vernieuwd, kunt u heerlijk vertoeven met een hapje en een drankje. 
Er is een mogelijkheid om even sportief te ontspannen op onze midgetgolf baan of met de familie een rondrit te maken met onze heide expres. 
Het is tevens ook mogelijk om in overleg een activiteit te organiseren in en om de schaapskooi.
In ons naast gelegen snack-resto kunt u ijs, snacks, frisdranken, koffie en dergelijke nuttigen. Daarna kunt u doorlopen naar onze speeltuin met onder andere springkussen, waterplein, kabelbaan, trampoline en nog veel meer. 

Verder bieden wij in onze Bistro en het Paviljoen de mogelijkheid voor gezelschappen om bijvoorbeeld verjaardagen, trouwdagen en/of familiedagen te vieren. Daarnaast verzorgen wij ook complete bedrijfsfeesten. 

Voor verdere info: 0521-342417

Ruinemans

 

 

 

 

 

 

 

In de Kudde:

In iedere kudde zitten RAMMEN zoals ook in deze. Ruinemans RAM is sinds 2018 officieel dealer van deze Amerikaanse Pick ups die voor veel doeleinden kunnen worden ingezet. Het slepen van zware aanhangers, je verplaatsen over slecht terrein maar ook om af te reizen naar verre oorden.

Ruinemans RAM is onderdeel van Ruinemans Bedrijfswagens uit Eesveen. Dit derde generatie familiebedrijf is 1972 gevestigd aan de Eesveenseweg 90 Eesveen, net over de Drentse “grens” in het prachtige Overijssel. Gespecialiseerd in de verkoop, lease, financiering en onderhoud van jong gebruikte en nieuwe bedrijfswagens, is Ruinemans het adres voor de ondernemer die druk is met het hoeden van zijn kudde, en een partner zoekt die met vakmanschap en betrouwbaarheid kan ontzorgen.

Nieuwsgierig? Je bent van harte welkom in Eesveen. De koffie staat klaar!

Leffers

 

 

 

 

 

 

 

In de Kudde

Als trotse sponsor van de Holtinger Schaapskudde verzorgen wij diverse werkzaamheden rondom de kooi. We mesten zowel de schaapskooi als de lammerenkooi uit en we zorgen voor een goede afzet van de mest. 

Ook hebben we geholpen met het plaatsen van de informatieborden. Zodat bezoekers van de kudde nog beter een weg kunnen vinden in deze prachtige omgeving. 
We zijn een veelzijdig loonbedrijf in Havelte. En dragen graag een steentje bij aan de mooie leefomgeving. 
IMG7923

Fehse

 

 

 

 

 

 

 

In de kudde

Als je aan Drenthe denkt zie je natuurlijk een schaapskudde op de heide. Grazende schapen waar twee honden omheen lopen. Een herder op enige afstand rustig lopend en voor zich uitkijkend, soms kort fluitend naar de honden en altijd de hunebedden op de achtergrond. Dat is Drenthe, dat is waar mensen gaan recreëren, maar dat is ook waar je kunt wonen! Elke dag een vakantiegevoel, vrijheid en veel natuur, daar kunnen je kinderen veilig laten opgroeien. Wilt u elke dag genieten van uw woonomgeving en net zoals de schapen een Drents onderkomen? Bel of mail ons, dan zorgen wij dat u de buren van onze schaapskudde wordt.

Zandbergen

 

 

 

 

 

In de Kudde

Zandbergen makelaardij uit Havelte is sponsor van de Holtinger Schaapskudde geworden om bij te dragen aan het behoudt van de kudde. Als regionale makelaar is het voor ons van groot belang dat de natuurlijke omgeving behouden blijft. De meeste bewoners in ons gebied kiezen bewust voor het wonen in een landelijk gebied, een dorp of een provinciestad. 

De mensen hier hechten er veel waarde aan om te genieten van alles wat de natuur te bieden heeft, of dat nu sporten is of juist tot rust komen. Wilt u meer weten over wonen in onze prachtige leefomgeving, neem dan contact met ons op.

Readshop

 

 

 

 

 

In de Kudde

The Read Shop Havelte  is een laagdrempelige inloopwinkel met een  ruim assortiment tijdschriften, wenskaarten, kantoorartikelen, boeken, horloges, cadeau- en souvenirartikelen. Wij hebben een uitgebreid assortiment cadeau-kaarten en tevens kunt U voor allerlei loterijen bij ons terecht. Ook zijn wij er voor het maken van uw pasfoto’s.
Het postagentschap van PostNL bevindt zich in onze winkel.
 
Al sinds de start van onze winkel in 1999, zijn wij betrokken als sponsor bij de Holtinger Schaapskudde.
De oprichting van een kudde voor ondernemers hebben wij dan ook van harte toe gejuicht, aangezien dit een geweldige manier is om als bedrijf je betrokkenheid te tonen aan het publiek, maar zeker ook aan de kudde. Het creëert ook een groepsgevoel bij de bedrijven dat we samen iets voor de Holtinger Schaapskudde kunnen betekenen.
 
Bert en Betty Strijker

Nieuwenhuijse

 

 

 

 

 

 

 

In de Kudde:

Autobedrijf Nieuwenhuijse is de Volvo-dealer met vestigingen in Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Zwolle en Meppel.

Dankzij de focus op menselijke waarden onderscheidt de Nieuwenhuijse familie zich in de autosector. Zorg voor jezelf en voor anderen: het veiligheidsconcept is niet alleen toegespitst op de passagiers in de eigen auto, maar eveneens op passagiers in andere auto’s, en op voetgangers. Milieubescherming gaat verder dan wetgeving – en rekening houden met klanten is een devies dat het hele bedrijf inspireert. Auto’s worden bestuurd door mensen. "Het grondbeginsel achter alles wat bij Volvo wordt ontwikkeld is daarom veiligheid – en dat moet ook zo blijven.”, aldus Gustaf Larson en Assar Gabrielsson, oprichters van Volvo.

Tegenwoordig worden we eveneens door andere zaken gedreven. De wens om auto’s te bouwen die minder schadelijk zijn voor het milieu. En boven alles het streven naar kwaliteit en innovatief design. Voor onze bestuurders, voor onze passagiers, voor iedereen.

De adviseurs van Volvo Nieuwenhuijse zijn u niet alleen graag van dienst bij nieuwe modellen en occasions maar adviseren u ook graag over onze lease- en verzekeringsproducten. En natuurlijk bent u ook voor het maken van een afspraak bij onze werkplaatsen van harte welkom in een van onze showrooms!

Logo-Landman-CMYK

 

In de Kudde:

Als allround notariskantoor verrichten wij alle notariële zaken, zoals het opstellen van uw testament, samenlevingscontract, de levering van uw woning en het opstellen van de akte van uw hypotheek. Uiteraard kunt u ook als ondernemer bij ons terecht voor bijvoorbeeld de oprichting van een BV of voor de levering van aandelen. Wij maken voor u de vertaalslag van uw wensen naar een juridisch document. Daarbij gebruiken wij graag heldere en begrijpelijke taal.

Waar wij voor staan: U staat bij ons centraal.
•    wij stemmen onze dienstverlening altijd af op uw wensen en belangen.
•    u krijgt deskundig advies en vervolgens een begrijpelijke en goede uitleg van de akte die voor u is opgesteld
•    u ontvangt akten op maat voor een redelijke prijs

Met uw eigen virtuele omgeving heeft u op ieder moment inzicht in het werk van degene die uw belangen behartigt.
U ziet wat er voor u gedaan is. Zo blijft u altijd geïnformeerd over de voortgang van uw zaak en zijn uw kosten transparant.

Wanneer u een notariskantoor in Meppel of omgeving zoekt met medewerkers die professioneel en enthousiast zijn en die uw wensen het belangrijkst vinden, kom dan bij ons! U bent te allen tijde welkom om een afspraak te maken voor een adviesgesprek of om informatie te vragen.
Een eerste bespreking is bij ons altijd kosteloos en vrijblijvend!
Wij hopen u binnenkort te verwelkomen op ons kantoor!

 

Landman notariaat & mediation

Kortekaas

 

 

 

 

 

 

 

In de Kudde:

Kortekaas interieurs  is een ontwerp- en designbureau gespecialiseerd in, conceptontwikkeling, metamorfoses, interieur ontwerpen en totaal realisaties.

Het succes van een onderneming wordt grotendeels bepaald door het concept. Het grote aanbod van de huidige markt en de veeleisende kritische consumenten maken een duidelijke uitstraling en identiteit noodzakelijk.
 
Wij volgen geen trends maar maken de trends. Door onze jarenlange ervaring in het ontwerpen van unieke projecten, zijn wij instaat om ook voor uw een uniek en vooral succesvol concept te ontwikkelen.